top of page
Inici > Veu/Foniatria > Acadèmia de veu professional

ACADÈMIA DE VEU PROFESSIONAL
(AVP)

La teua veu és la teua eina de treball però sents que es va apagant durant la setmana o fins i tot durant el dia. Perd qualitat i eficàcia.​


Descanses el cap de setmana i el dilluns comences la setmana com si res hagués passat, però es va repetint el mateix a mesura que passen els dies?
Cada vegada necessites més esforç per a parlar i fins i tot apareix fatiga?

Un entrenament vocal a temps ens pot permetre evitar les lesions vocals que, possiblement, apareixien de manera posterior a aquests desequilibris.
L'aprenentatge d'un ús vocal correcte serà l'objectiu de les sessions en l'Acadèmia de Veu Professional (AVP) de Logoveu, on treballarem exercicis vocals que fomenten l'equilibri a més d'aprendre a identificar les situacions que el perjudiquen i d'aquesta manera combatre-les, a través de noves conductes vocalment sanes, prenent consciència de l'ús vocal.


L'Acadèmia de Veu Professional és un espai vocal per a professionals de la veu interessats/as a guanyar recursos vocals, eines i tècnica de la veu de cara a, no sols conservar-la sinó també, enfortir-la a través d'un entrenament enfocat a les necessitats diàries.


Dirigit a professionals de la veu que no presenten alteració vocal de tipus orgànica.

bottom of page