QUINA ÉS LA FUNCIÓ COM A VOCAL COACH?
Com a vocal coach tinc la funció d'assegurar un funcionament correcte i sa de la veu, amb l'objectiu de no alterar la condició vocal, ni les estructures laríngies o relacionades.
Faig un entrenament purament vocal, per a aconseguir la teua comoditat cantant. T'ajude a aprendre, no exemplifique un model perquè em 'copies'.

 

ÉS PROFITÓS EL TREBALL?
La direcció de la ment cap a diversos aspectes en els quals t'observes i escoltes gairebé de manera involuntària, conformen l'eficàcia del coaching.
Aquesta orientació, la base d'entrenament de la sessió i els testimonis de diferents cantants confirmen que el treball és profitós abans d'actuar.
Podria semblar-se al fet d'escalfar d'una manera molt específica i més a fons abans de fer qualsevol exercici corporal, ja que al cap i a la fi, la veu és resultat de l'acció conjunta de  diversos músculs.

QUÈ PUC OFERIR A L'ESTUDI?
La possibilitat que et prepares de manera específica en l'àmbit vocal per a cantar abans de començar a gravar o en algun moment de bloqueig durant el procés.
Aconseguir, que el conjunt de la gravació siga més ràpida i còmoda tant pels cantants com pels tècnics.


METODOLOGIA
Treballe partint de la cançó que tu esculles, per tindre més dificultats o pors, o per qualsevol altre motiu. A partir de ser cantada una vegada es comencen a fer exercicis per preparar, col·locar i equilibrar músculs vocals.
(Metodologia grupal i individual).

EXPERIÈNCIA

He treballat vocalment amb diversos grups de música com són Vadebo, Contraband, Skatuttipresto, Auxili, La Fúmiga, KinKongBoy, LKZ, Reacció, Home Brut, Dr. Prats, Nasanov, Joan Blau, Roba Estessa, Saul Vanaclocha, a més d'estudis de gravació per actors de doblatge i nous presentadors de la radiotelevisió valenciana.

POT PERJUDICAR FER UNA SESSIÓ ABANS DE GRAVAR?

No, per res, només beneficia, estaries escalfant músculs vocals, és una preparació. Entrene la veu de manera que la persona no es cansa però es prepara per a la demanda vocal posterior que serà més intensa, siga parlar o com en aquest cas, cantar.

Facilitat, comoditat i seguretat són paraules comuns en tots els testimonis després de la sessió.