top of page
Inici > Serveis > Rehabilitació de la veu
39_edited.jpg

Contacte con nosotros

La rehabilitació de la veu és un dels pilars en el tractament de les alteracions vocals amb lesió orgànica o sense, i no és invasiva. Però el tractament rehabilitador no és exclusiu, perquè encara que existeixen patologies que únicament requereixen rehabilitació per a la seua total desaparició també té límits. Existeixen de processos i patologies que requereixen complementar-se de tractaments mèdics o intervencions quirúrgiques.

         

 

El tractament vocal requereix un enfocament individual imprescindible perquè els seus resultats siguen òptims i de caràcter durador. Sense oblidar el compromís del/de la pacient per a aconseguir una evolució en el procés. Així, el procés i desenvolupament de la teràpia es basarà en l'origen, causes i història prèvia del/de la pacient com a punts imprescindibles.

         

En la globalitat del tractament rehabilitador, l'adquisició d'aprenentatges, noves conductes i l'eliminació de mals hàbits seran fonamentals.

LA SOSPITA NO ÉS

UN DIAGNÒSTIC FIABLE

Per a la realització d'un correcte tractament rehabilitador i procés òptim és imprescindible una prova objectiva que permeta conéixer l'estat de les cordes vocals. Posteriorment es realitzarà en consulta un estudi de les característiques acústiques a més d'una recollida d'informació completa entre altres aspectes.

bottom of page