top of page
Inici > Serveis > Tècnica vocal
Sesión de grabación

Contacte con nosotros

La tècnica vocal és l'aprenentatge de l'ús adequat de la veu fins a l'automatització i ús inconscient dels coneixements, incloent-hi tots els recursos i possibilitats del cos. El disseny d'aquesta, així com els elements que seran aplicats dependran de les necessitats professionals. Encara que amb base i elements bàsics comuns, les necessitats professionals i personals modifiquen aspectes de la tècnica vocal.

La tècnica vocal comporta el coneixement de les estructures relacionades amb la veu i el funcionament d'aquestes, sent aplicada amb l'objectiu d'aconseguir el màxim rendiment a través d'un ús eficient a menor esforç i la prevenció de patologies, funcionals i orgàniques adquirides, com a conseqüència.

Els elements que conformen la tècnica vocal no són independents respecte a la funció fonatòria, existint així, relacions i sinergies entre aq
uests.


La nostra tècnica vocal, resultat d'anys d'experiència a l'estudi i atenció clínica de la veu, presenta com a objectius aconseguir una emissió saludable de la veu, comoditat, modulació i domini freqüencial i d’intensitat, equilibri i prevenció, i seguretat vocal.
 
Els resultats vocals evidents són un major rendiment potenciant l’instrument i permetent així treballar en equilibri les seues estructures prevenint compensacions i tensions musculars. 

Quins beneficis sentiràs amb la tècnica vocal?
Domini i facilitat vocal, lluentor tímbric, amplia gamma de possibilitats freqüencials, modulacions d’intensitat de manera controlada i intencionada, seguretat i facilitat en la teua escolta, per a l’oient és més fàcil, agradable i fiable, escoltar una veu entrenada.
 

bottom of page