top of page

 

Política de privacitat

Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que ingresse en el nostre lloc web o ens proporciones d'una altra manera. A més, recollim l'adreça de protocol d'Internet (IP) utilitzada per a connectar la teua computadora a Internet; dades d'inici de sessió, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació de la computadora i la connexió i l'historial de compres. Podem usar eines de programari per a mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per a navegar fora de la pàgina. També recopilem informació d'identificació personal (inclòs noms, correu electrònic, contrasenya, comunicacions), detalls de pagament (inclosa la informació de la targeta de crèdit), comentaris, suggeriments, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

Quan realitzes una transacció en la nostra pàgina web, com a part del procés, recopilem informació personal que ens proporciones, com el teu nom, adreça física i adreça de correu electrònic. La teua informació personal serà utilitzada només per als motius específics indicats anteriorment.

Recopilem aquesta informació personal i no personal per als següents propòsits:

  1. Per a proporcionar i operar els serveis;

  2. Per a proporcionar als nostres usuaris assistència contínua al client i suport tècnic;

  3. Per a poder contactar als nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;

  4. Per a crear dades estadístiques agregades i una altra informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials puguem utilitzar per a proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

  5. Per a complir amb les lleis i regulacions aplicables.

La nostra empresa està allotjada en la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis. Les teues dades poden emmagatzemar-se a través de l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les teues dades en servidors segurs darrere d'un firewall.

Podem comunicar-nos amb tu per a notificar-te sobre el teu compte, per a solucionar problemes amb el teu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners deguts, per a sondejar les teues opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per a enviar actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan siga necessari per a contactar-te per a fer complir el nostre Acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquest efecte, podem comunicar-nos amb tu per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

Si no desitges que processem les teues dades, contacta amb nosaltres en logoveuvalencia@gmail.com o envia'ns un correu a C/ Músic Hipòlit Martínez, 1. 46020, Benimaclet, València.

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seua publicació en la pàgina web. Si fem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recopilem, com la usem i en quines circumstàncies, si correspon, usem o divulguem la informació.

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar amb nosaltres en logoveuvalencia@gmail.com o envia'ns un correu a C/ Músic Hipòlit Martínez, 1. 46020, Benimaclet, València.

bottom of page