ACAMPADA JOVE 2019

El festival de Montblanc en la seua 24a edició ha tornat a comptar amb Logoveu per oferir atenció vocal als components dels grups que formaren el cartell durant les tres nits.

I ha tornat a passar, l'Acampada ha tornat a marcar la diferència, i de què manera. Podríem dir que enguany el servei voluntari i gratuït d'entrenament vocal ha sigut tot un èxit. Tot gràcies a la col·laboració del Jovent Republicà i l'Acampada Jove.

NOVA ENTREVISTA A LA RÀDIO

El passat dia 25 de març vam estar en la ràdio de nou. En el fantàstic programa ‘La tarda amb Marina’ en la CVRadio 94.5 FM conversem sobre la veu.
Sobre alguns hàbits com el cafè, dubtes i qüestions sobre algunes característiques tímbriques vocals i possibles causes d'aquestes. Puntualitzem aquí, que qualsevol comentari sempre ho fem des de la generalització dels casos, sense oblidar que cada cas és únic i qualsevol alteració tímbrica que perduri més de 10-15 dies hem d'acudir a el/la especialista ORL al fet que ens realitzi una prova objectiva de la nostra laringe. 

CUIDADOS VOCALES. ADIF.

El passat 22 de febrer vam realitzar un curs en ADIF per als formadors interns.
De 10h a 14h vam exposar i repassar continguts sobre anatomia, fisiologia, prevenció i cures vocals.
Confessem que al voltant d'1 hora va ser contingut totalment pràctic i dinàmic.
Tot un plaer. 

LOGOVEU A LA RÀDIO

Ens van fer una entrevista d'allò més divertida en el programa 'Sessió Perdulària' de Àpunt Ràdioper l'especial de nadal 2018.
Us deixem l'enllaç on participem a partir del minut 1:29:00

https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/escoltat-en-la-radio/sessio-golfa/24-12-2018-especial-nit-de-nadal-

  

ACAMPADA JOVE 2018

En la passada edició (2018), durant el dissabte 21 de juliol, el festival de Montblanc va comptar amb nosaltres oferint la possibilitat als grups que anaven a realitzar concert, d'entrenar la seva veu de manera prèvia a aquest. 

exterior_lejosv2.jpg

ARTICULACIÓ I VEU

Durant març i juliol de 2018 realitzem cursos d'articulació (castellana i valenciana), a més de coneixements i cures vocals per a actors de doblatge a Alboraia Art Studio (Alboraia, València).