top of page

Inici > Serveis > Formacions

Curso de entrenamiento


FORMACIONS

Tallers vocals adaptats a les necessitats i interessos.

Els workshops són tallers teòric-pràctics vocals, enfocats a qualsevol professional de la veu, adaptats a les necessitats de cada col·lectiu, així com llengua (cast-val), ubicació i durada.

Amb l'objectiu d'abastar la veu íntegrament, la proposta formativa implica exposar cadascun dels components anatòmics necessaris per a la producció vocal, abordant posteriorment com funcionen en conjunt en l'apartat de fisiologia.

El contingut teòric del curs serà lliurat als assistents a més d'unes pautes d'higiene vocal i un programa d'escalfament vocal amb l'objectiu de ser aplicat de manera diària per a preparar i augmentar possibilitats vocals en ser realitzat cada matí, com a mètode preventiu i potenciador de possibilitats vocals pròpies.

Després d'haver abordat els components vocals i coneixent equilibris necessaris i les conseqüències dels desequilibris, per a finalitzar es treballa, des de la salut, com potenciar la veu, guanyar possibilitats i preparar-la per al dia a dia considerant estratègies per a evitar la sobrecàrrega que presenta aquesta eina de treball.

bottom of page